Wie?

MacVerhuur is een verhuurbedrijf dat Apple materiaal voor uw evenement of onderneming dat net iets extra geeft. Wij focussen ons niet alleen op het leveren van materiaal, maar door onze jarenlange ervaring in mac support bieden wij ook de nodige expertise. Een persoonlijke aanpak is voor ons van groot belang is. Samen zoeken wij voor u en uw bedrijf naar de optimale oplossing.
Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren. Wij behandelen uw aanvraag met de nodige snelheid en flexibiliteit.

Wat?

Macverhuur biedt een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle multimediaproducten, die u als particulier of bedrijf kan huren aan zeer scherpe prijzen. Ons ruime productaanbod bestaat voornamelijk uit Apple producten, waarvan u de nieuwste desktops, notebooks en iPads kan huren, alsook de nodige accessoires of staanders. Ook andere merken, zoals bijvoorbeeld Sonos, hebben we opgenomen in onze productlijst. Bovendien zorgen wij ervoor dat al onze producten steeds vernieuwd worden, zo kunnen wij u garanderen dat wij enkel producten verhuren die nog in perfecte staat zijn.

Naast onze verhuurservice, biedt Mac IT - onderdeel van MacVerhuur - IT oplossingen op maat van de klant.
Stacks Image 22755